Zorgprofessionals
Bemiddelaar transparant

Dé bemiddelaar voor zzp’ers in de zorg

Bij abczorg hebben we niet alleen een diepgaand begrip van zorginstellingen, maar voelen we ook aan wat belangrijk is voor jou als zelfstandig zorgprofessional (zzp’er). Namelijk mooie opdrachten, de perfecte match met zorginstelling en doelgroep, persoonlijk contact en ontzorging bij financiële afwikkeling. Zo kun jij je focussen op waar jij in uitblinkt, namelijk het verlenen van de juiste zorg.

Zorgprofessional worden bij abc zorg?

Wil jij voor abczorg aan de slag als zelfstandige zorgprofessional op het gebied van GHZ, Open- & Gesloten Jeugdzorg, GGZ, DJI, Welzijn, Verslavings- of Ouderenzorg? Meld je dan bij ons aan. Nadat je je gegevens hebt ingestuurd, plannen we een kennismakingsgesprek met je in. Als het zowel voor jou als voor ons goed voelt, mag je direct starten. Omdat je aan de slag gaat met (kwetsbare) cliënten en een van de gezichten bent voor abczorg, dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Dit heb jij op zak:

Zorgproffessionals 2
App mockup overview

Werken met de abczorg app

Als zzp'er in de zorg wil je je kostbare tijd en energie besteden aan de zaken waarin je uitblinkt en niet aan tijdrovende administratieve taken. En dat snappen wij als geen ander. Om deze reden hebben we onze eigen abczorg app laten ontwikkelen waarmee jij eenvoudig je agenda beheert, je uren registreert en factureert. Wij regelen de rest!

Daarom kiezen zzp’ers voor abczorg

Bullet

Diversiteit aan opdrachtgevers 

Bullet

Een marktconform tarief 

Bullet

Persoonlijk contact 

Bullet

Toegang tot de abczorg app

Bullet

Jij zorgt, wij regelen de rest! 

Hands
Zorgproffessionals 3

Samenwerking SoloPartners

SoloPartners is een brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg, die advies geeft in de steeds veranderende wet- en regelgeving in de zorg. Ook voor ons zijn ze van grote waarde. We voorzien elkaar namelijk regelmatig van input van de laatste trends en ontwikkelingen in de zorg. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date, spelen we snel op deze actualiteiten in en voorzien we onze zorgprofessionals van het laatste nieuws.

Inschrijfstop

Door de enorme aantallen inschrijvingen van de afglopen tijd, hebben wij even een inschrijfstop in moeten stellen, om al deze inschrijvingen te kunnen verwerken. Kom je echter uit de provincies Limburg en Brabant of heb je een SKJ Registratie, willen wij je toch vragen om contact met ons op te nemen via info@abczorg.nl