Onze diensten
Onzediensten 1

Onze zorgdiensten

Bij abczorg bieden we een breed scala aan oplossingen aan voor zorginstellingen die op zoek zijn naar ondersteuning en voor zelfstandige zorgprofessionals (zzp’ers) in de zorg. Als bemiddelingsbureau werken we voor GHZ, Open- & Gesloten Jeugdzorg, GGZ, DJI, Welzijn, Verslavings- en Ouderenzorg. Met plezier en grote zorgvuldigheid vinden we elke keer weer de beste match tussen zorginstelling en zzp’er. Daarbij houden we rekening met persoonlijke wensen, kwalificaties en ervaring. Hieronder vind je meer informatie over onze diensten.

Zzp-bemiddeling

Abczorg blinkt uit in zzp-bemiddeling. Wij treden namelijk als bemiddelingsbureau (tussenpersoon) op tussen zorginstellingen en zelfstandige zorgprofessionals. Verder regelen we alle administratieve en financiële zaken die hierbij komen kijken. Voor zorginstellingen biedt bemiddeling flexibiliteit en gemak, voor zzp’ers biedt het een platform voor nieuwe opdrachten en financiële ontzorging.

Ad hoc diensten

Een onverwacht tekort aan personeel of een onvoorziene piek in de zorgvraag? Gelukkig kun je bij ons ook voor ad hoc diensten terecht. Als bemiddelaar schakelen we snel en flexibel tussen zorginstellingen en zzp’ers en vinden we op korte termijn een efficiënte oplossing. Met de juiste match waarborgen we de continuïteit en kwaliteit van de zorg en ondervinden cliënten hier geen hinder van.

Detachering

Naast de ad hoc diensten bieden we ook detacheringdiensten aan voor langdurige zorgtrajecten. Hierbij gaat een zzp’er voor langere tijd aan het werk bij een zorginstelling. Dit verschilt van enkele maanden tot een jaar. Dit heeft verschillende voordelen, waaronder: flexibiliteit, de juiste expertise en continuïteit van de zorg. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste match.

Interventieteams

Een interventieteam is een team vanuit verschillende zorgdisciplines (afhankelijk van de doelgroep of cliënt). Interventiezorg is gericht op het voorkomen van nood- of crisissituaties op de langere termijn. Een zzp’er in een interventieteam kan bijdragen aan flexibele, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, waarbij expertise en innovatie belangrijke voordelen zijn.

Crisisteams

Crisiszorg is gericht op het bieden van acute zorg en ondersteuning. Vanuit onze flexpool zetten we de juiste zzp’ers in bij crisissituaties van GHZ, Jeugdzorg, GGZ, DJI, Welzijn, Verslavings- en Ouderenzorg. Vanuit de verschillende disciplines wordt er snel en effectief gereageerd op noodsituaties en beperken we de risico’s, door een gecoördineerde reactie op de crisissituatie.

Werving en selectie

Bij abczorg leggen we de lat hoog, want zorg kun je alleen uit handen geven op basis van vertrouwen. Alle zzp’ers worden door ons gescreend op onder meer diploma’s, certificaten, cursussen en VOG. Persoonlijk contact staat hierbij centraal, omdat de juiste mensen in de zorgsector het verschil maken bij het bieden van kwalititatief hoogwaardige zorg.

Ik ben een instelling en wil gebruik maken van jullie zorgdiensten

Interesse om met ons samen te werken? Bij abczorg heten we jouw zorginstelling van harte welkom! Ontdek de voordelen van ons uitgebreide netwerk van ervaren zorgprofessionals en ervaar hoogwaardige zorg door daadkracht en eigentijdse oplossingen.

Ik wil mezelf aanmelden als zorgprofessional

Ben jij een zelfstandige zorgprofessional met ervaring in GHZ, Open- & Gesloten Jeugdzorg, GGZ, DJI, Welzijn, Verslavings- of Ouderenzorg en wil je graag werken voor abczorg? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek en screening. Hierna kun je direct aan de slag.