Over abczorg
Overabczorg 1

Over abczorg

Wij zijn abczorg, dé beste oplossing voor GHZ, Open- & Gesloten Jeugdzorg, GGZ, DJI, Welzijn, Verslavings- en Ouderenzorg. Als bemiddelingsbureau werken we uitsluitend met gediplomeerde, ervaren en zelfstandige zorgprofessionals (zzp'ers) die nauwkeurig door ons zijn gecheckt en gescreend. Hierdoor kunnen we ze snel en flexibel inzetten bij de juiste zorginstelling.

Onze werkwijze

Onze benadering is gebaseerd op daadkracht en eigentijdse oplossingen, omdat we geloven dat de beste zorg tot stand komt door simpelweg te doen en de zorgvraag te begrijpen. Bij abczorg staat vertrouwen centraal. We screenen onze mensen persoonlijk, kennen alle locaties en zorgen voor een vlotte financiële afwikkeling, waardoor we de betrokkenen ontlasten. Dankzij ons grondige screeningproces, onze uitgebreide kennis van alle locaties en ons vermogen om de juiste connecties te leggen, weten zorginstellingen en zzp’ers ons te vinden en leveren wij de juiste zorgprofessional op de juiste plaats.

Overabczorg 2
Onze diensten

Bij abczorg bieden we een breed scala oplossingen aan voor zorginstellingen die op zoek zijn naar ondersteuning en voor zzp’ers in de zorg. Met deze diensten maken we een positieve impact op de kwaliteit van de zorg:

 Zzp-bemiddeling

 Ad hoc diensten

 Detachering

 Interventieteams

 Crisisteams

 Werving en selectie

Bemiddelaar transparant

Dé bemiddelaar voor zorginstellingen en zorgprofessionals

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we wat belangrijk is voor zowel zorginstellingen als zzp'ers. Voor instellingen zijn betrokkenheid, samenwerking en flexibiliteit essentieel. Zorgprofessionals voorzien we van mooie opdrachten, de juiste match met de doelgroep(en), eerlijke tarieven en administratieve ontzorging. Dit maakt ons dé ideale bemiddelaar voor zorginstellingen en zzp’ers.

Daarom abczorg!

Abczorg is gebaseerd op deze vijf kernwaarden. Ze benadrukken wie wij zijn, waar we voor staan, wat we willen uitstralen en waarom mensen voor ons kiezen.

Betrokken

Duidelijk

Eigentijds

Flexibel

Gezamenlijk